Infra sötétsugárzó

sotetsugarzok-lakasok infrafuteseCSAK 10 PERC, és kellemes meleg van a leghidegebb helyen is!

Az infrafűtés újszerű formája, mely egyszerre környezetbarát, energiahatékony és energiagazdaságos!

Mivel fűtés közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, különösen alkalmasak hálószobák, lakóterek, vagy más hangulatvilágítással ellátott helyiségek fűtésére, illetve bármely olyan helyre, ahol nem szerencsés egy "plusz fényforrás" (pl. fotózások helyszíne, templomok stb).

Felszerelésük egyszerű. A rögzítéséhez szükséges speciális tartókonzolok, melyek egyedülálló módon 45 fokos szögben szabadon állíthatók,  lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést (falon / mennyezeten)

Az elektromos infrafűtő berendezések, sötétsugárzó készülékek működése közben nem kering a levegő, így nem kavarodik fel a por, nincs égéstermék, zajmentes a működés és a hőhatás a bekapcsolást követő 10 percen belül már 100%-ban érezhető.

Lakások, télikertek fűtésére újszerű megoldás nyújt. De garázsok, szerelőműhelyek, raktárak, csarnokok fűtésére is ideális.

Válasszon standard vagy teljesítményszabályzós-távirányítós modelljeink közül!

 

Save

Kosár

 x 
Még nem helyezett terméket a kosárba.

Ha elakadt a megrendelésben, vegye fel velünk a kapcsolatot! info@perfectcool.hu vagy +36 27 817 021A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak...Bővebben