Teraszfűtés

A teraszfűtő készülékek a hűvösebb őszi/tavaszi napokon, vagy akár a hűvösebb nyári estéken is kellemes meleggé varázsolják a családi házak, nyaralók teraszait, a kerti pihenőket. Teraszfűtéssel meghosszabíthatjuk a szabadan való tartózkodás időszakát: családunkkal, barátainkkal kora tavasztól késő őszig rendezhetünk grill-partikat, szalonnasütéseket; a hangulatos beszélgetéseket, borozgatásokat ezentúl nem zavarja meg a lehülő levegő.

teraszfutes-infrafutes-infrasugarzo   

infra-teraszfuto-gomb

Gázgomba vagy infra teraszfűtő?

Miért várna negyed órát, ha nem muszáj?

Az esztétikus megjelenésű készülékek már rögtön a bekapcsolás után melegérzetet adnak. Egy gombnyomás, és azonnal jön a meleg! Egy percig sem kell dideregnünk, vagy pokrócba burkolóznunk. Mivel az infrasugarak nem a levegőt, hanem a személyeket, tárgyakat fűtik, az infrasugárzók a szeles idő ellenére is hatékony fűtést eredményeznek.

Miért bajlódna a gázpalackkal, ha nem muszáj?

gazpalackSokszor azt se tudjuk, hogy honnan szerezzünk gázpalackot, mert ugye a gázgombához automatikusan nem jár...Ráadásul ha ki is derítettük, honnan vegyünk, nem biztos, hogy befér a csomagtartóba...koszos, nehéz,macerás...ja, és lehetőleg ne dohányozzunk a gázpalack mellett, nehogy felrobbanjunk..

Az elektromos infrasugárzókkal mindezen gondokat, problémákat elfelejthetjük! Elég a konnektorba bedugni, és máris élvezhetjük a meleget!

A teljes mértékben por- és vízálló (IP65) készülékeket a fedetlen teraszokon, kertekben is kint hagyhatjuk, ezek a szélsőséges időjárási viszonyoknak is ellenállnak.

 

 

PerfectCool-teraszfutes

 Házi kedvenceink is jobban érzik magukat egy fűtött teraszon! Állványra vagy falra szerelt teraszfűtő infrasugárzóval könnyen biztosítható a kellemes, meleg környezet. Ráadásul az infrasugarak ( az infraszaunához hasonlóan) jótékony hatással vannak nem csak az emberi de az állati szervezetre is.

infra-teraszfuto-gomb

A weboldalon cookie-kat használunk, melyek jobb vásárlási élményt nyújtanak...Bővebben